Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Санкциите на САЩ са като залпов ефект. Темата за

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Санкциите на САЩ са като залпов ефект. Темата за
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Санкциите на САЩ са началото на изчистване на самата система в България

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Санкциите на Съединени американски щати са като залпов резултат. Темата за корупцията е толкоз остаряла колкото българския преход. Във всички договаряния за присъединение на България към Европейски Съюз и НАТО, тематиката за правосъдна промяна е била постоянно сензитивна. Наричат я " ендемична " корупция. Но в този момент разликата е, че имаме организираност от американска страна. " Така разяснява глобите на Съединени американски щати в студиото на БТВ тази заран вицепрезидентът на Асоциацията на атлантическия контракт на НАТО Елена Поптодорова.

" Не мисля, че българският народ е угрижен по какъв начин ще си харчат парите тези хора от тук нататък. По-скоро това е началото на прозорец, който се дава на България, да се почисти самата система на ръководство в страната, тези симбиози. Това е един катализатор, който вършат американците сега. Говори се за финансиране на един политически водач - ми дайте да разберем кой е този политически водач?! " - добави тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР